Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Monster Cable Vahdmiradp
Monster Cable Vahdmiradp  Accessoires  

Monstercable HDMI 90° hoekadapter, ideaal voor wandmontage van uw LCD of Plasma tv.

Case Logic Qpb11
Case Logic Qpb11  Accessoires  

Geschikt voor compacte digitale cameras

Form-fit bescherming

Bergvak voor media

Schermveilig drukknopsysteem

Stof: Nylon

Formaat/Maat: 7.6 cm x 10.8 cm x 4.5 cm

Binnenafmetingen: 6.4 cm x 9.9 cm x 3.8 cm

Sandisk Susbcz36 Cruzer 8gb
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

The Perfect Storm (blu ray)

Wie had ooit gedacht dat de hel nat was? De golven van de Atlantische Oceaan zijn huizenhoog. De wind giert tegen een topsnelheid van 12 Beaufort. We schrijven Halloween 1991 en drie razende weerfronten - één ervan is orkaan Grace - verenigen zich en vormen de krachtigste storm die ooit geregistreerd werd. George Clooney en Mark Wahlberg staan aan het hoofd van een getalenteerde cast in dit aangrijpende avontuur, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het gevecht van de zeelieden die vechten om een veilige haven te bereiken, wordt afgewisseld met de heroïsche inspanningen van reddingsteams die in de lucht of op zee opereren. Maar de ster van de film is de indrukwekkende, turbulente oceaan, gecreëerd door middel van baanbrekende visuele effecten. The Perfect Storm werd geregisseerd door Wolfgang Petersen en stuurt golven van spanning op u af.  • Beeld: High Definition 16:9, High Definition 2.40:1

  • Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital EX 5.1, Dolby TrueHD

  • Taalkeuze: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans

  • Ondertiteling: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Spaans, Zweeds

€ 17.95

Online bestellen

Accessoires
The Perfect Storm (blu ray)
 

Kenko Uvfilter52

Dit kleurloze UV filter blokkeert onzichtbare ultraviolette stralen, die vaak voor onscherpte zorgen. Tevens beschermt het de glazen lens tegen krassen. Dit filter past op het 55-200mm Tamron objectief en het 18-55mm Nikon objectief.

€ 12.95

Online bestellen

Accessoires
Kenko Uvfilter52
 

Beowulf (blu ray)

Een held treedt naar voor, dwingt naam en faam af... Beowulf! Bestrijder van monsters en verdediger van het land. Hij en niemand anders doodt het allesverslindende beest dat het Vikingrijk teistert. Hij ziet het goud en de macht van het koninkrijk als zijn rechtmatige beloning. Maar zal zijn ongebreidelde ambitie uiteindelijk geen vreselijke tol van hem eisen? Ray Winstone vertolkt het heldhaftige hoofdpersonage en Angelina Jolie is de onweerstaanbare moeder van Grendel, in een episch verhaal dat zich afspeelt in een tijdperk van demonen en draken, krijgers en verleidsters. De kracht van de kameraadschap, de strijd met de groteske Grendel, het verschrikkelijke gevecht op leven en dood met de draak... Het is er allemaal. En dat alles bovendien met de revolutionair nieuwe "performance capture"-techniek van filmmaker Robert Zemeckis. Welkom Beowulf, de moedigste onder de moedigen!
Beeldformaat: 16:9 (2:40:1)
Geluid: 5.1 Dolby Digital - Engels, 5.1 Dolby Digital - Spaans, 5.1 Dolby Digital - Frans, 5.1 Dolby Digital - Duits, 5.1 Dolby Digital - Italiaans, ADS - Engels, Dolby True - Engels (Dolby TrueHD: Engels 5.1, Dolby Digital: Engels 5.1, Frans 5.1, Duits 5.1, Italiaans 5.1, Spaans 5.1, (ADS) Engels 2.0)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Portugees, Chinees, Deens, Noors, Zweeds, Fins

€ 17.95

Online bestellen

Accessoires
Beowulf (blu ray)