Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Samsung Ce137nem x
Samsung Ce137nem x  Kookapparatuur  

Koken wordt kokkerellen. Naast het brede scala mogelijkheden die de microgolfoven, grill en heteluchtoven bieden is er meer. Zoals stoomkoken. De kook- en bereidingstijd worden verkort maar de smaak en vitamines van de gerechten blijven heerlijk bewaard. U proeft de ware smaak van alle ingrediënten. En als u klaar bent, dan reinigt het luxe model zichzelf met een druk op de knop.

Hewlett Packard Q8027a
Hewlett Packard Q8027a  Accessoires  

Pak van 25 vellen 10x15 cm glanzend fotopapier. Geschikt voor alle HP printers en all-in-one.

Nintendo Wii Black
Nintendo Wii Black  Gaming  

Nintendo Wii Black Limited Edition. Compleet met Wii Sports Resort en Wii Motion Plus. Wii zorgt ervoor dat mensen meer in contact komen met hun spellen... en elkaar. Maar waarschijnlijk vraag je jezelf af, "Wat betekent die naam?" Wii klinkt als het Engelse 'we' (wij) en benadrukt dat dit systeem bedoeld is voor iedereen. De naam Wii is voor iedereen eenvoudig te onthouden, ongeacht de taal die je spreekt. Geen afkorting. Geen verwarring. Gewoon Wii. Een intuïtieve besturing voor iedereen door middel van fysieke bewegingen met de Wii-afstandsbediening, die nog het meest lijkt op de afstandsbediening van een tv. Via draadloze Bluetooth-technologie kun je maximaal vier Wii-afstandsbedieningen aansluiten. Het draadloze signaal kan binnen een straal van 10 meter rond het systeem worden waargenomen. Zowel de Wii-afstandsbediening als de Nunchuk-controller bevatten een drieassige bewegingssensor. De Wii-afstandsbediening bevat tevens een luidspreker, trilfunctie en uitbreidingspoort. Daarnaast kun je de Wii-afstandsbediening binnen 5 meter van het scherm als aanwijzer gebruiken. De Wii-afstandsbediening is tevens voorzien van een aan/uit-schakelaar.

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Princess 162240

De Princess 162240 is een luxe design-funcookset, ontworpen door de wereldberoemde Nederlandse ontwerper Jan des Bouvrie.
Combinatie van een grill, racletteset en bakplaat. Voorzien van een vlak en een geribbeld gedeelte. Daardoor is de funcookset niet alleen uitstekend geschikt om te bakken en te braden maar ook om te grillen. Gezond en mager resultaat, want boter of olie is niet nodig! Met regelbare thermostaat. In de acht pannetjes kunnen verschillende gourmet- of originele Zwitserse raclettegerechten bereid worden. De bakplaat en de pannetjes zijn voorzien van een antiaanbaklaag en de pannetjes hebben koel blijvende handgrepen.

€ 79.95

Online bestellen

Acties
Princess 162240
 

Princess 112310

Princess 112310 Multi & Sandwich Grill met verwijderbare grillplaten. Geschikt voor vis, vlees, groenten, tostis, paninis, etc. De grillplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat geen boter of olie nodig is. Hierdoor absorbeert het voedsel veel minder vet en olie, dus een light resultaat. De verwijderbare grillplaten van de 112310 zijn gemakkelijk schoon te maken. Compleet met power en een ready lampje en oververhittingsbeveiliging.

€ 19.95

Online bestellen

Acties
Princess 112310
 

Princess 112336

Contactgrill, tosti-ijzer en wafelijzer in één. Handige combinatie van 4 apparaten; eenvoudig te wisselen middels de verschillenden platen. Alle platen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, dus ook makkelijk schoon te maken. Met regelbare thermostaat en indicatielampje. Te gebruiken in 3 verschillende standen, waaronder gezellig als tafelgrill.

€ 69.95

Online bestellen

Acties
Princess 112336