Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Sharp R939wa
Epson Sx415
Epson Sx415  Computer en Gaming  

Deze Epson SX415 alles-in-één centrale heeft een groot LCD-scherm van 6,3 cm en geheugenkaartsleuven om snel en eenvoudig foto’s af te drukken zonder pc. Hij is ook voordelig omdat u dankzij de afzonderlijke inktpatronen alleen de patroon van de verbruikte kleur hoeft te vervangen.
Verwerk al uw afdruk-, scan- en kopieertaken voor documenten en foto’s met de compacte Epson Stylus SX415. Druk vanaf uw computer duurzame foto’s van fotolabkwaliteit af of bekijk en selecteer foto’s en druk ze vanaf uw geheugenkaart af via het LCD-scherm van 6,3 cm.De Epson DURABrite Ultra-inkt biedt u documenten van hoge kwaliteit en foto’s van fotolabkwaliteit die niet vervagen en bestand zijn tegen water en zelfs markeerstiften. De gebruiksvriendelijke software kan uw foto’s zelfs nog verbeteren, het rode-ogeneffect verwijderen en scans van oude foto’s tot leven brengen, zodat u keer op keer over de beste resultaten beschikt.

Canon Cl41
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Compaq Cq5250

Ideaal voor gebruikers die een eenvoudige, betrouwbare en stijlvolle desktop pc wensen met een goede prijs-prestatie.

€ 499.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Compaq Cq5250
 

Acer X5810 4gb

De Aspire X5810 is een multimedia-desktop met een mooie behuizing van geborsteld metaal en een gestroomlijnd ontwerp. Deze desktop neemt slechts een derde van de ruimte van een traditionele pc in beslag en is voorzien van de nieuwste hardwareonderdelen en toepassingen, zodat u thuis verzekerd bent van ruim voldoende computerkracht. Of u nu games speelt, films kijkt of naar muziek luistert, de Aspire X5810 zit boordevol amusementsvoorzieningen waardoor u geen scène overslaat en geen beat mist!

€ 599.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Acer X5810 4gb
 

Samsung 2243sn

Deze monitor is elegant en dun en heeft uitstekende technische specificaties en andere opzienbarende eigenschappen, waardoor u productiever zult zijn en meer mogelijkheden zult hebben. Met de the SAMSUNG SyncMaster 2243SN bekijkt u de wereld met andere ogen.

€ 149.95

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Samsung 2243sn
 

Samsung P2370

De nieuwe P2370 monitor van SAMSUNG is een ultradunne monitor (30 mm) die vorm en functie op elegante wijze samenbrengt. Transparante contouren en uitstekende features kenmerken deze monitor. De energiezuinige P2370 verbruikt maar liefst 33% minder stroom dan andere monitoren. Met de Full HD weergave en 50 000:1 contrast ratio biedt deze monitor ultiem beeldkwaliteit.

€ 229.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Samsung P2370
 

Samsung Xl2370

Door gebruik te maken van de innovatieve LED-technologie is Samsung in staat geweest om deze ongelooflijk dunne, gestroomlijnde monitor op de markt te zetten. Anders dan andere LED-monitoren ziet de XL2370 er verfijnd en elegant uit. Geschikt voor thuis en op het werk.

€ 329.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Samsung Xl2370
 

Hp 2310i

U mist geen enkel detail met deze HP 2310I computer beeldscherm! HP BrightView technologie, een dynamische contrastverhouding van 40.000:1 en een helderheid van 300 nits zorgen voor een verbluffende weergavekwaliteit. Minder onscherpte in actiefilms en games met een responstijd van 2,5 ms.Het instelbare scherm van de HP 2310i heeft een elegante, glanzend zwarte behuizing. Met QuickView modi kunt u het scherm optimaliseren voor films, foto's of games. Geïntegreerd HP Power Sound biedt een complete multimedia-ervaring zonder extra apparatuur op het bureau.

€ 219.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Hp 2310i