Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Proline Pjk3
Proline Pjk3  Kookgerei  

Snoerloze waterkoker PJK3 van Proline. Het vermogen is 2200Watt en de PJK3 heeft een inhoud van 1,6 liter.

Sony Bravia Kdl 32ex402
Sony Bravia Kdl 32ex402  Beeld en Geluid  

De Sony Bravia KDL-32EX402 FULL HD LCD Televisie geeft een ultieme entertainment ervaring voor elke huis- en slaapkamer. Deze Sony Bravia Engine 2 HD Televisie heeft een strak ontwerp, multimedia-aansluitingen en digitale Televisie-tuners. U kunt genieten van een hoge beeld- en geluidskwaliteit en dit ontwerp past perfect in elk interieur. Met de 4 HDMI ingangen met CEC kunt u op uw Televisie genieten van films, foto's en muziek.


Deze Sony Bravia KDL-32EX402 heeft bovendien een Eco-flowerlabel Award gewonnen.
Een milieukeurmerk dat door de EU is ingevoerd en dat staat voor groenere milieu vriendelijkere producten die voldoen aan strikte milieu- en prestatie eisen.BRAVIA ENGINE 2

Door toepassing van onze meest innovatieve technologieën zoals intelligente ruisonderdrukking en geavanceerde contrastverbetering (ACE), bouwt BRAVIA ENGINE 2 voort op de kracht van de veelgeprezen BRAVIA ENGINE en voegt er vier nieuwe beeldverwerkingsstadia aan toe. Bovendien verzorgt BRAVIA ENGINE 2 volledig digitale verwerking van standaardsignalen voor vele soorten signalen. Dit levert verbluffend heldere en levensechte kleuren op, in de natuurlijkste schakeringen. Zwartniveaus zijn zo diep en gedetailleerd mogelijk, met een helderheid en contrast dat levendig en zelfverzekerd is.HDMI met CEC (Consumer Electronics Control)

Deze zijn nog eenvoudiger te gebruiken door een nieuw type HDMI-aansluiting die extra communicatiegegevens kan verzenden tussen apparaten. Bijvoorbeeld, HDMI met CEC ondersteunt ‘BRAVIA Theatre Sync’. Hierdoor kunt u alle compatibele apparaten in uw thuisbioscoop synchroniseren met slechts één druk op de knop van uw BRAVIA Theatre Sync-afstandsbediening.High Definition

Dankzij High Definition kunt u genieten van uw home-entertainmentsysteem, in een verbluffende beeld- en geluidskwaliteit. Wanneer u Blu-ray Disc-films bekijkt, waant u zich helemaal in de bioscoop. Dit geldt ook wanneer u uw PLAYSTATION3 aansluit. De personages en scènes komen op uw scherm tot leven. Dit komt allemaal door de extreem hoge resolutie van High Definition Televisie-toestellen, waardoor een ongelooflijk scherp en gedetailleerd beeld ontstaat. Standard Definition-Televisies hebben een resolutie van 720 x 576 pixels. High Definition TV-schermen hebben een veel hogere resolutie, soms wel 1920 x 1080 pixels bij de meer geavanceerde modellen. Kortom: hoe meer pixels, des te beter de resolutie en des te meer details er in de beelden naar voren komen.Lichtsensor

Onze innovatieve omgevingslichtsensor is nu beschikbaar op op geselecteerde BRAVIA-Televisies.
Als de sensor is ingesteld op 'home' meet deze het omgevingslicht in een kamer en past deze de helderheid van het beeld hieraan aan. Als de lichtsensor van de Televisie is ingeschakeld, zorgt dat niet alleen voor een comfortabelere kijkervaring, maar ook voor minder energieverbruik.Live Colour

Dankzij Live Colour zijn de beelden die u op uw BRAVIA-Televisie ziet helder, levendig en realistisch.
Op LCD-schermen zijn rode en groene kleuren lastig te reproduceren. Live Colour verbetert deze kleuren voor een waarheidsgetrouw beeld, zodat u kunt genieten van helderdere, levensechtere beelden, of nu een natuurdocumentaire of de nieuwste Hollywood-film bekijkt.24p True Cinema

In deze modus kunt u films zien die zijn bedoeld voor het grote scherm met 24 frames per seconde. Tot nu toe speelden films thuis altijd sneller af dan in de bioscoop. Wanneer een film op Televisie wordt uitgezonden of op DVD wordt verkocht, moet die van tevoren altijd worden aangepast, zodat de film compatibel is met de PAL-indeling. Films worden namelijk opgenomen met een snelheid van 24 frames per seconde, terwijl een standaardtelevisie films afspeelt met een snelheid van 25 frames per seconde.

Samsung Ce100v w
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Samsung Xl2370

Door gebruik te maken van de innovatieve LED-technologie is Samsung in staat geweest om deze ongelooflijk dunne, gestroomlijnde monitor op de markt te zetten. Anders dan andere LED-monitoren ziet de XL2370 er verfijnd en elegant uit. Geschikt voor thuis en op het werk.

€ 329.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Samsung Xl2370
 

Samsung P2370

De nieuwe P2370 monitor van SAMSUNG is een ultradunne monitor (30 mm) die vorm en functie op elegante wijze samenbrengt. Transparante contouren en uitstekende features kenmerken deze monitor. De energiezuinige P2370 verbruikt maar liefst 33% minder stroom dan andere monitoren. Met de Full HD weergave en 50 000:1 contrast ratio biedt deze monitor ultiem beeldkwaliteit.

€ 229.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Samsung P2370
 

Samsung 2243sn

Deze monitor is elegant en dun en heeft uitstekende technische specificaties en andere opzienbarende eigenschappen, waardoor u productiever zult zijn en meer mogelijkheden zult hebben. Met de the SAMSUNG SyncMaster 2243SN bekijkt u de wereld met andere ogen.

€ 149.95

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Samsung 2243sn
 

Acer X193hq

De Acer X193HQ monitor is een slank en aantrekkelijk 18.5-inch breedbeeldscherm met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding en voorziet in uitstekende prestaties dankzij de nieuwste weergavetechnologieën zoals dynamisch contrastbeheer en een snelle responstijd. Deze monitor verzekert u van veel kijkcomfort bij langdurig gebruik, zonder dat de ogen vermoeid raken. Het zwarte frame en de mooi vormgegeven zwarte voet zijn bovendien een stijlvolle aanvulling op iedere inrichting.

€ 109.95

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Acer X193hq
 

Acer Z5610 aio

De Aspire Z5610 is uitgerust met hypermoderne touchscreentechnologie en levert schitterende prestaties vanuit een ruimtebesparende alles-in-één-pc. Geniet van nauwkeurige en intuïtieve controle over uw sociale netwerk en favoriete amusement.

Multi-touch-mogelijkheden

Het prachtige touchscreen met Windows® 7-compatibele multi-touch-ondersteuning zorgt voor een efficiënte manier van werken. Doordat er meer gebaren mogelijk zijn dan bij traditionele touchscreens kunt u bladeren, draaien, vergroten en meer, waardoor de hele bediening nog sneller, intuïtiever en leuker wordt.

Acer TouchPortal-applicaties

Het Acer TouchPortal is het toegangspunt voor Acer Touch Gadgets: TouchMediaShare, TouchMusic, TouchPhotoShow, TouchFriends en TouchMemo. Met dit moderne pakket nuttige applicaties worden uw pc, internet en uw offline leven met multi-touch-precisie met elkaar gesynchroniseerd.Elegant en ruimtebesparend ontwerp

De Aspire Z5600 geeft uw huis een hypermodern accent en neemt slechts weinig ruimte in beslag. Het slanke alles-in-éénontwerp is veel kleiner dan het traditionele towermodel met aparte monitor.

€ 1199.00

Online bestellen

Beeldscherm en Desktop
Acer Z5610 aio