Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Toshiba Nb200 10l

Toshiba NB200-10L superslanke en solide netbook.

€ 279.00

Online bestellen

Computer en Gaming
Toshiba Nb200 10l
 

Belkin F5d8053 Wireless N Usb Adapter

Belkin draadloze N USB-adapter verbindt uw desktop of notebook met een draadloos netwerk. N biedt het extra bereik en de hogere snelheid die van pas komen bij het verzenden van grote bestanden, zoals video, muziek, foto's en documenten, via de op het netwerk aangesloten computers in de woning.

€ 29.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Belkin F5d8053 Wireless N Usb Adapter
 

Canon Mp560

De PIXMA MP560 is een geavanceerde All-in-One fotoprinter voor thuisgebruik en kleine kantoren. Met ingebouwde Wi-Fi, automatisch dubbelzijdig printen en vijf gescheiden inkttanks wordt een uitmuntende kwaliteit gecombineerd met veelzijdigheid.


U ontvangt een gratis dvd van UP; stuur een e-mail met uw webshop ordernummer naar actie@bcc.nl en ontvang de dvd gratis thuisgestuurd.

€ 148.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Canon Mp560
 

Hp Photosmart Premium C309a

Veelzijdige all-in-one die draadloze vrijheid biedt. Meer doen met productiviteitstools zoals een ingebouwde fax, gemakkelijk printen/kopiëren en automatische dubbelzijdige documentinvoer en creatieve mogelijkheden met een Bluetooth®-interface en printen op cd's/dvd's.Complete veelzijdigheid – alles doen met één volwaardig, gebruiksvriendelijk apparaat.


Printen, faxen, scannen en kopiëren met een uiterst veelzijdig, volwaardig apparaat en een automatische dubbelzijdige documentinvoer om documentstapels te verwerken. Rechtstreeks op cd's/dvd's printen en Sudoku's, check lists en meer maken met Quick Forms.De vrijheid van draadloos netwerkgebruik en andere interface-opties.


Prestaties delen met diverse en pc's – printen vanaf vrijwel iedere plek in huis met de ingebouwde 802.11g draadloze netwerkinterface of via een veilige vaste Ethernet-verbinding. En rechtstreeks printen vanuit Bluetooth®-compatibele apparaten.

€ 249.00

Online bestellen

Computer en Gaming
Hp Photosmart Premium C309a
 

Logitech Z523

Herontdek de kunst van het luisteren.
Sluit uw Logitech® Squeezebox-netwerkmuzieksysteem, dvd-speler, gameconsole of iPod® aan, en breng muziek, films en games tot leven met het Logitech® Speaker System Z523.

Speakers met 360º geluid:
360º geluid staat ook wel bekend als omnidirectionele akoestiek en draagt bij aan een gelijkmatige verspreiding van geluid in elke richting, zodat u in de hele kamer van geweldig geluid kunt genieten.

Down-firing subwoofer met drukdriver van 16,5 centimeter:
Brengt een diepe, rijke bas voort.

40 watt RMS-vermogen:
Vult de ruimte met krachtig, dynamisch geluid

€ 99.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Logitech Z523