Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Tamron 70 300 Mm F 4 5.6
Tamron 70 300 Mm F 4 5.6  Accessoires  

Dit Tamron 70-300 F/4-5.6 objectief past op alle Sony Alpha modellen. Deze compacte, lichtgewicht telezoom lens is vervaardigd van hoogwaardige materialen en uitermate geschikt voor vergezichten

Whirlpool Boston14
Jabra Bt2070
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Sitecom Wl 341

De Sitecom WL-341 draadloze router 300N X2 maakt het mogelijk om draadloos bestanden en toegang tot breedbandinternet te delen, evenals de randapparaten die zijn aangesloten op de desktop-PCs en laptops in uw netwerk. Deze Sitecom WL-341 300N-router garandeert een betrouwbare prestatie bij gebruik van veeleisende toepassingen, zoals HD-video en HD-audio, VoIP, gaming met meerdere spelers en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens met snelheden tot 300 Mbps. Dankzij de harde WPS-knop kunt u met één druk op de knop een veilige draadloze netwerkverbinding tot stand brengen. De 2 interne antennes verminderen de dead spots en garanderen een uitgebreide dekking, thuis en in het thuiskantoor.

€ 59.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Sitecom Wl 341
 

Belkin F6d4050 Wireless G Usb Adapter

De geavanceerde draadloze USB-adapter verbindt uw desktopcomputer of notebook met uw draadloze netwerk. Bij gebruik van een geavanceerde draadloze router van Belkin (niet meegeleverd) als centraal verbindingspunt binnen uw netwerk zijn de snelheden van de adapter ideaal voor applicaties die intensiever van de bandbreedte gebruik maken dan bij het versturen van e-mail en websurfen het geval is.

€ 19.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Belkin F6d4050 Wireless G Usb Adapter
 

Logitech Z320

Uw kamer is meer dan alleen een kamer. Het is uw kantoor, uw dansvloer, uw bioscoop, uw speelhal. Aangezien u niet altijd achter uw bureau zit als u naar muziek luistert, verspreidt uw Logitech® Speaker System Z320 helder en krachtig geluid gelijkmatig door de kamer. Perfect voor muziek, films en games.

360º geluid staat ook wel bekend als omnidirectionele akoestiek en draagt bij aan een gelijkmatige verspreiding van geluid in elke richting, zodat u in de hele kamer van geweldig geluid kunt genieten

€ 49.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Logitech Z320
 

Samsung Se s084cts Wit

Deze Samsung SE-S084CRS externe DVD-RW brander heeft een extra dun design, en is daardoor uitermate geschikt om te gebruiken bij een netbook. Witte uitvoering.

€ 69.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Samsung Se s084cts Wit
 

Sitecom Ln 020

Deze Network PCI Card is de basis van ieder bedraad netwerk. Zowel thuis als op kantoor kunt u een netwerk tussen meerdere pcs ­creëren door deze direct (via een zogenaamde "crossed" netwerkkabel) of via een Hub of switch met elkaar te verbinden. Hierdoor wordt het mogelijk om onderling gegevens uit te wisselen en gezamenlijk gebruik te maken van aanwezige harde ­schijven, printers etc. Bovendien kunt u met deze kaart een directe verbinding ­realiseren tussen uw PC en een ADSL/Cable LAN modem of router.

€ 9.95

Online bestellen

Computer en Gaming
Sitecom Ln 020