Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Klik Aan Klik Uit Ac300r
Klik Aan Klik Uit Ac300r  Verlichting  

Met de AC300 KlikAan KlikUit stekkerdoos schakelaar kunt u apparaten tot 300 Watt aansluiten en dimmen. In combinatie met een KlikAan KlikUit afstandsbediening of wandschakelaar (apart verkrijgbaar) kunt u vervolgens dit apparaat in- of uitschakelen.


Energietip


Gebruik de AC300 KlikAan KlikUit stekkerdoos schakelaar om uw sfeerverlichting uit te schakelen of te dimmen in combinatie met een KlikAan KlikUit afstandsbediening of wandschakelaar als na een donkere regenbui de zon weer gaat schijnen.

Ion Tape2pc zw
Ion Tape2pc zw  Component en Speaker  

Nieuwste generatie dubbel cassettedeck! Nu uitgerust met een USB-aansluiting zodat u uw cassettetapes over kunt zetten naar CD of maak er MP3-bestanden van. Dit unieke product wordt compleet geleverd met audio aansluitkabels en een USB-kabel. Met de bijgeleverde software kunt u professionele bewerkingen uitvoeren, echter de bediening is uiterst eenvoudig.

Richter Connector
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Sandisk Sd 16gb

SD kaart met extra hoge lees- en schrijfsneheid, ideaal voor o.a. spiegelreflexcamera's.

€ 64.95

Online bestellen

Foto en Video
Sandisk Sd 16gb
 

Hitachi Dzhv1074e

Hitachi DZHV1074 Full HD 1080 video camera met 5 x optische zoom, 10 Megapixel CMOS chip en 128 MB ingebouwd geheugen. Dit geheugen is uit te breiden met SDHC kaarten tot 16 GB. Groot 3 inch LCD scherm.

€ 249.00

Online bestellen

Foto en Video
Hitachi Dzhv1074e
 

Sony Dpfd70b

De Sony DPFD70B digitaal fotolijstje heeft een prachtig 7-inch LCD-scherm van fotokwaliteit met aspectverhouding 4:3. Dankzij de intelligente oriëntatiesensor worden foto's automatisch gedraaid, zodat u ze op de juiste manier, staand of liggend, kunt bekijken. De D80 beschikt over een Multikaartsleuf voor Memory Stick, Memory Stick Duo, SD, MMC, CompactFlash, MicroDrive of xD-media. DefFoto's zijn eenvoudig over te brengen van een aangesloten PC naar het interne geheugen van de fotolijst, zonder dat u software nodig hebt. Op het interne geheugen van 256 MB kunnen maximaal 500 foto's worden opgeslagen: De functie voor automatisch aanpassen zorgt ervoor dat grote bestanden worden verkleind zodat er meer ruimte in het album ontstaat.

€ 99.95

Online bestellen

Foto en Video
Sony Dpfd70b
 

Canon Eos450d Incl. 18~55mm Is Objectief

De EOS 450D combineert ongeëvenaarde prestaties met optimaal bedieningsgemak en een ergonomische, lichtgewicht behuizing. Leg uw wereld vast met een 12,2 Megapixel CMOS sensor en de allernieuwste Canon technologieën. Deze EOS450D wordt geleverd inclusief Canon 18-55mm IS objectief.
12,2 Megapixel CMOS sensor
De 12,2 Megapixel CMOS sensor geeft u voldoende details voor posterformaat prints en extra flexibiliteit wanneer u beelduitsnedes maakt. De Canon CMOS sensoren zijn gevoelig bij weinig omgevingslicht, nagenoeg vrij van beeldruis en zijn bovendien opmerkelijk zuinig met energie.

Fotograferen met 3,5 bps
De EOS 450D legt de wereld vast met maximaal 3,5 beelden per seconde tijdens continu-opnamen voor een reeks van maximaal 53 grote JPEG beelden (6 in RAW).

9-punts wide-area AF
De 9 AF punten zijn verspreid over het gehele beeld om zo beter onderwerpen vast te leggen die zich niet in het midden bevinden. Het middelste AF punt is een uiterst gevoelige ‘cross type’ sensor voor snel en nauwkeurig scherpstellen met f/2.8 en snellere objectieven.

EOS Integrated Cleaning System
Canons ingebouwde systeem om stofvorming te voorkomen gebruikt drie methoden om de opnamen vlekvrij te houden. (1) Speciale materialen zorgen dat minder stofvorming in de camera zelf optreedt. (2) Een zelfreinigende sensoreenheid schudt het stof van de sensor telkens wanneer de camera in of uit wordt geschakeld. (3) Hardnekkige stofvlekken worden geregistreerd en zijn vervolgens eenvoudig met Digital Photo Professional te verwijderen.

3,0” LCD met Live View mode
Het heldere 3,0” LCD heeft een zeer hoge resolutie voor het controleren van scherpstelling en compositie. Plus een 10x vergroting voor de fijnere details. Bij fotografie vanuit ongewone posities stelt de Live View mode u in staat de compositie op het LCD te bepalen en gebruik te maken van diverse scherpstelmethoden.

DIGIC III processor
DIGIC III rendert kleuren met superieure, levensechte precisie en staat bekend om de nauwkeurige witbalans. De gemaakte opnamen worden bewerkt met 14-bits kleurdiepte voor fijne tintgradaties. DIGIC III is zeer efficiënt en ondanks het lage energieverbruik blijven zeer snelle responstijden gehandhaafd.

Grote, heldere zoeker
Een grote zoeker zorgt voor een helder en duidelijk beeld zodat voor elke scène gemakkelijk de optimale compositie is te kiezen.

Volledige controle
Met Picture Style heeft u eenvoudig optimale controle over de parameters voor beeldverwerking. Contrast, beeldscherpte en verzadiging zijn met de camera zelf aan te passen of via de meegeleverde Picture Style Editor software. Na het maken van de opname biedt Canons RAW verwerkingssoftware Digital Photo Professional alles wat u nodig heeft om uw RAW opnamen te bewerken en te beheren.

Compact en licht in gewicht
De EOS 450D heeft een ergonomisch ontwerp voor een natuurlijk en intuïtief gebruik. De camera heeft een compacte behuizing en weegt slechts 475 gram.

EF objectieven en accessoires
De EOS 450D is compatibel met meer dan 60 EF/EF-S objectieven en alle EX serie Speedlite flitsers.

Bekijk de 360 foto en video (NL)

€ 549.00

Online bestellen

Foto en Video
Canon Eos450d Incl. 18~55mm Is Objectief
 

Sony Dscs930s

De Sony DSC-S930 is uw perfecte opstapje naar de wereld van verbluffende beelden met Cyber-shot™. Compact, voordelig en gebruiksvriendelijk, met geavanceerde functies zoals SteadyShot en gezichtsherkenning voor steeds weer de beste foto's.

€ 79.95

Online bestellen

Foto en Video
Sony Dscs930s