Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Diversen Powerearth
Sony Dslr a330h
Sony Dslr a330h  Foto en Video  

De Sony Alpha 330 is een lichte, compacte en gebruiksvriendelijke digitale spiegelreflexcamera met standaardzoomlens (DT 18-55 mm F3.5-5.6 SAM). 10,2 megapixels, SteadyShot INSIDE en Quick AF Live View. HD-uitgang, kantelbaar 2,7-inch LCD en hulp op het scherm.Het LCD-scherm kan omhoog of omlaag worden gekanteld voor meer kijkcomfort vanuit verschillende opnameposities. Dit is erg handig als u de camera niet dicht bij uw oog kunt houden: als u de camera bijvoorbeeld boven uw hoofd houdt of knielt voor een interessant perspectief. Niemand wil extra gewicht meeslepen met een DSLR. Deze kleine, lichte camera ligt goed in de hand. U hoeft minder mee te nemen tijdens dagjes uit, weekendjes weg en langere reizen. U hoeft uw camera niet meer thuis te laten.Hebt u nog nooit een DSLR-camera gebruikt? Geen probleem - er is hulp. Naast een helpgids op het scherm is er een scala aan scènemodi voor elk onderwerp. U krijgt fantastische resultaten zonder dat u hoeft in te zitten over lastige instellingen.


Bij aankoop van een Sony DSLRA330H, ontvangt u 50,- retour van Sony.

Kenmark 19lvd01 3
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Nintendo Dsi Lichtblauw

De evolutie van het Nintendo DS-systeem gaat verder met Nintendo DSi. De touchscreen -technologie, Wi-Fi-functionaliteit en stemherkenning van de Nintendo DS en Nintendo DS Lite zijn natuurlijk aanwezig, maar er zijn ook nieuwe functies voor nog meer speelplezier.


Met twee camera's, downloadbare Nintendo DSiWare en de mogelijkheid om je favoriete muziek af te spelen vanaf SD-geheugenkaarten, sluit de Nintendo DSi altijd en overal aan op je persoonlijke wensen. Met twee grotere schermen en ingebouwde internetbrowser in een apparaat dat zelfs nog kleiner is dan de DS Lite, voert de Nintendo DSi draagbaar gamen naar een hoger niveau.

€ 159.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Dsi Lichtblauw
 

Microsoft Forza 3

Forza motorsport 3 voor de XBOX 360.

€ 59.95

Online bestellen

Gaming
Microsoft Forza 3
 

Wii Mario Kart Wheel

Mario Kart laat je racen tegen de computer, vrienden of met 12 spelers online.
Nu met gratis racestuur.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Wii Mario Kart Wheel
 

Nintendo Wii Black

Nintendo Wii Black Limited Edition. Compleet met Wii Sports Resort en Wii Motion Plus. Wii zorgt ervoor dat mensen meer in contact komen met hun spellen... en elkaar. Maar waarschijnlijk vraag je jezelf af, "Wat betekent die naam?" Wii klinkt als het Engelse 'we' (wij) en benadrukt dat dit systeem bedoeld is voor iedereen. De naam Wii is voor iedereen eenvoudig te onthouden, ongeacht de taal die je spreekt. Geen afkorting. Geen verwarring. Gewoon Wii. Een intuïtieve besturing voor iedereen door middel van fysieke bewegingen met de Wii-afstandsbediening, die nog het meest lijkt op de afstandsbediening van een tv. Via draadloze Bluetooth-technologie kun je maximaal vier Wii-afstandsbedieningen aansluiten. Het draadloze signaal kan binnen een straal van 10 meter rond het systeem worden waargenomen. Zowel de Wii-afstandsbediening als de Nunchuk-controller bevatten een drieassige bewegingssensor. De Wii-afstandsbediening bevat tevens een luidspreker, trilfunctie en uitbreidingspoort. Daarnaast kun je de Wii-afstandsbediening binnen 5 meter van het scherm als aanwijzer gebruiken. De Wii-afstandsbediening is tevens voorzien van een aan/uit-schakelaar.

€ 219.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wii Black
 

Mario Sonic Op De Olympische Winterspelen

De twee grootste namen in de wereld van videospellen ontmoeten elkaar op het grootste podium ter wereld voor een ultieme beproeving van vaardigheid, uithoudingsvermogen en sportiviteit.Mario & Sonic op de Olympische Spelen brengt bewoners van het Mushroom Kingdom en het Sonic-universum samen om het tegen elkaar op te nemen in 20 olympische evenementen, van baansport tot zwem- en schietsporten. De 16 personages worden op basis van hun bekwaamheid onderverdeeld in vier groepen. Sonic en Yoshi maken deel uit van de snelheidsgroep, Mario en Amy Rose zijn allround atleten, Peach en Tails neigen naar de technische kant en Bowser en Knuckles moeten het volledig van hun kracht hebben.Er zijn in het verleden wel meer spellen geweest in de stijl van de Olympische Spelen, maar nooit wist een dergelijk spel zo'n leuke, interactieve ervaring te bieden als nu mogelijk is met de Wii-afstandsbediening. Samen met de Nunchuk, laat de Wii-afstandsbediening je het kogelslingeren perfect nabootsen, maar je kunt ook boogschieten, zwemslagen nadoen en meer. Spelers kunnen ook geheime bonussen vinden om zo dat belangrijke streepje voor te krijgen op hun tegenstanders.

Wii-atleten kunnen een gooi doen naar de gouden medaille in drie speltypes: Single Match (enkele wedstrijd), Circuit en Mission (missie). In het speltype Mission daagt het spel je uit om een taak te vervullen door een specifiek personage te gebruiken tijdens een evenement. In de speltypes Single Match en Circuit kunnen spelers alle personages kiezen en proberen het wereldrecord op hun naam te schrijven.En dan bedoelen we ook echt een 'wereldrecord'. Dankzij de WiiConnect24-functionaliteit kunnen spelers die toegang hebben tot internet zien hoe hun hoogste scores en beste tijden zich verhouden tot die van andere spelers van over de hele wereld. Wie zal de meeste records breken, Mario of Sonic? We krijgen nu eindelijk de kans om het te weten te komen! • Strijd in 20 olympische evenementen, waaronder schermen, boogschieten, gymnastiek, roeien, tafeltennis, watersport en negen baansportevenementen.

 • Maximaal vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in de speltypes Single Match en Circuit. Stel je eigen verzameling evenementen samen en zie wie als winnaar uit de bus komt.

 • Breng je succes in kaart met WiiConnect24. Spelers kunnen niet alleen de kampioen worden van hun eigen huiskamer, maar ze kunnen ook zien of ze wereldrecordhouder zijn.

 • Ontdek vrij te spelen gebieden met objecten uit de magische werelden van Mario en Sonic. Ook kunnen spelers meer te weten komen over de geschiedenis van de Olympische Spelen met behulp van trivia, quizzen en minigames.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Mario Sonic Op De Olympische Winterspelen
 

Nintendo Wiiremmot

Nintendo's Wii MotionPlus herdefinieert spelbesturing door sneller en nauwkeuriger bewegingen weer te geven in een driedimensionale ruimte. De Wii MotionPlus wordt aan het einde van de Wii-afstandsbediening bevestigd. Samen met de versnellingsmeter en de sensorbalk zorgt het accessoire ervoor dat positie en oriëntatie van de arm van de speler uitgebreider wordt gevolgd. Hierdoor genieten spelers een ongekende precisie en worden ze meer dan ooit door het spel meegesleept. Iedere lichte arm- of polsbeweging van de spelers wordt rechtstreeks en exact hetzelfde op het scherm weergegeven, waardoor er een 1:1-reactie in hun spel teweeg wordt gebracht.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wiiremmot
 

Nyko Chargestat

Berg en laad je Wii Remotes eenvoudig op met Nyko's Charge Station voor de
Wii.


De Charge Station bevat 2 NiMH accu's, speciaal ontworpen voor de Wii Remote,
welke elk tot 25 uur uur speeltijd oplevert. Elke accu kan eenvoudig opnieuw opgeladen
worden door de Wii Remote in het laadstation te plaatsen.
Het laadstation kan eenvoudig in een stopcontact gestopt worden, waardoor beide accu's snel in 8 uur opgeladen kunnen
worden. De Charge Station bevat tevens 2 speciale accu hoezen met contact geleiders zodat
je de accu's op kunt laden terwijl ze in de afstandbediening zitten.
Elke accuhoes is
bedekt met rubber zodat je tijdens het gamen superieure grip hebt. De Charge Station past
bij het decor en styling van de Wii en is klein genoeg om in elk home entertainment systeem
te passen.
Kenmerken:
- Laadt 2 Wii aftandsbediening tegelijk op
- Bevat 2
oplaadbare NiMH accu's
- LED indicatie lampjes
- Laadstation met twee ingangen
-
1.80 meter stroomkabel
- Met rubber bedekte accuhoezen voor superieure gameprestaties.

€ 29.95

Online bestellen

Gaming
Nyko Chargestat
 

Microsoft Nxe360live

Het alles-in-één pack voor een nieuwe manier van entertainment op je Xbox 360. Verbind je spelcomputer draadloos met het netwerk, geniet van 3 maanden Xbox LIVE Gold, gebruik de 800 Microsoft Points om nieuwe content te downloaden of (binnenkort) een film te huren. De afstandbediening komt dan goed van pas.


Inhoud:


- Wireless netwerk adapter (chill/white)
- Media Remote (chill/white)
- 3 maanden Xbox LIVE Gold lidmaatschap
- 800 Microsoft Points.

€ 79.95

Online bestellen

Gaming
Microsoft Nxe360live
 

Nintendo Wii Play Remote Control

Gebruik het Mii-personagekanaal in je Wii-systeem om je eigen Mii-personage te creëren en speel vervolgens jezelf in deze verzameling van negen simpele, plezierige spellen zoals prijsschieten, tafeltennis en vissen.Bij Wii Play wordt een gratis Wii-afstandsbediening meegeleverd, zodat een vriend meteen met de actie in alle spellen mee kan doen. Je kunt thuis spelen of je personage op je Wii-afstandsbediening opslaan en ermee op het systeem van een vriend spelen. Óf je kunt een van de zes kant-en-klare gastenpersonages kiezen.Kenmerken: • Inclusief Wii-afstandsbediening

 • Bevat negen verschillende spellen die allemaal door een of twee spelers gespeeld kunnen worden

 • Elke speler kan een Mii-personage maken en daarmee de spellen spelen

 • Sla je Mii op je Wii-afstandsbediening op en gebruik ‘m op het systeem van een vriend

 • Strijd tegen je vrienden om hoge scores te halen en bronzen, zilveren en gouden medailles te verdienen.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wii Play Remote Control
 

Nintendo Wii Nunchuk Controller

Extra nunchuck controller voor de Nintendo Wii, deze controller heeft ingebouwde motion sensoren om bewegingen te detecteren.
Daarnaast heeft de nunchuck een analoge stick om games mee te besturen. U kunt deze aansluiten op de Wii remote controller.

€ 19.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wii Nunchuk Controller