Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Samsung Xl2370
Samsung Xl2370  Beeldscherm en Desktop  

Door gebruik te maken van de innovatieve LED-technologie is Samsung in staat geweest om deze ongelooflijk dunne, gestroomlijnde monitor op de markt te zetten. Anders dan andere LED-monitoren ziet de XL2370 er verfijnd en elegant uit. Geschikt voor thuis en op het werk.

Sitecom Cn101
Things We Lost In The Fire
Things We Lost In The Fire  Accessoires  

Oscar-winnaars Halle Berry en Benicio Del Toro zijn de sterren in het sterke nieuwe drama van regisseur Susanne Bier. "Things we lost in the fire" is een ontroerend en meeslepend drama over twee mensen die door het lot bij elkaar worden gebracht. Audrey is een gelukkig getrouwde vrouw met twee jonge kinderen, die op een dag haar man verliest door een daad van zinloos geweld. Impulsief besluit ze om Jerry, een oude vriend die in de problemen zit, in huis te nemen. Samen lukt het Audrey en Jerry om weer hoop en geluk te vinden in het leven.
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Engels Ondertiteling: Deens, Engels, Fins, Nederlands, Noors, Zweeds

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Nyko Chargestat

Berg en laad je Wii Remotes eenvoudig op met Nyko's Charge Station voor de
Wii.


De Charge Station bevat 2 NiMH accu's, speciaal ontworpen voor de Wii Remote,
welke elk tot 25 uur uur speeltijd oplevert. Elke accu kan eenvoudig opnieuw opgeladen
worden door de Wii Remote in het laadstation te plaatsen.
Het laadstation kan eenvoudig in een stopcontact gestopt worden, waardoor beide accu's snel in 8 uur opgeladen kunnen
worden. De Charge Station bevat tevens 2 speciale accu hoezen met contact geleiders zodat
je de accu's op kunt laden terwijl ze in de afstandbediening zitten.
Elke accuhoes is
bedekt met rubber zodat je tijdens het gamen superieure grip hebt. De Charge Station past
bij het decor en styling van de Wii en is klein genoeg om in elk home entertainment systeem
te passen.
Kenmerken:
- Laadt 2 Wii aftandsbediening tegelijk op
- Bevat 2
oplaadbare NiMH accu's
- LED indicatie lampjes
- Laadstation met twee ingangen
-
1.80 meter stroomkabel
- Met rubber bedekte accuhoezen voor superieure gameprestaties.

€ 29.95

Online bestellen

Gaming
Nyko Chargestat
 

Nintendo Wii Sport Resort Motion Plus

Wii Sports Resort met 10 nieuwe sporten. Incl. Wii motion plus.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wii Sport Resort Motion Plus
 

Microsoft Nxe360live

Het alles-in-één pack voor een nieuwe manier van entertainment op je Xbox 360. Verbind je spelcomputer draadloos met het netwerk, geniet van 3 maanden Xbox LIVE Gold, gebruik de 800 Microsoft Points om nieuwe content te downloaden of (binnenkort) een film te huren. De afstandbediening komt dan goed van pas.


Inhoud:


- Wireless netwerk adapter (chill/white)
- Media Remote (chill/white)
- 3 maanden Xbox LIVE Gold lidmaatschap
- 800 Microsoft Points.

€ 79.95

Online bestellen

Gaming
Microsoft Nxe360live
 

Thrustmaster X3 Charge En Hub

Trustmaster X3 Charge en hub voor de playstation 3. Voeg 3 USB poorten toe en laadt 2 controllers op. Ook las de Playstation 3 uit staat.

€ 34.95

Online bestellen

Gaming
Thrustmaster X3 Charge En Hub
 

Mario Sonic Op De Olympische Winterspelen

De twee grootste namen in de wereld van videospellen ontmoeten elkaar op het grootste podium ter wereld voor een ultieme beproeving van vaardigheid, uithoudingsvermogen en sportiviteit.Mario & Sonic op de Olympische Spelen brengt bewoners van het Mushroom Kingdom en het Sonic-universum samen om het tegen elkaar op te nemen in 20 olympische evenementen, van baansport tot zwem- en schietsporten. De 16 personages worden op basis van hun bekwaamheid onderverdeeld in vier groepen. Sonic en Yoshi maken deel uit van de snelheidsgroep, Mario en Amy Rose zijn allround atleten, Peach en Tails neigen naar de technische kant en Bowser en Knuckles moeten het volledig van hun kracht hebben.Er zijn in het verleden wel meer spellen geweest in de stijl van de Olympische Spelen, maar nooit wist een dergelijk spel zo'n leuke, interactieve ervaring te bieden als nu mogelijk is met de Wii-afstandsbediening. Samen met de Nunchuk, laat de Wii-afstandsbediening je het kogelslingeren perfect nabootsen, maar je kunt ook boogschieten, zwemslagen nadoen en meer. Spelers kunnen ook geheime bonussen vinden om zo dat belangrijke streepje voor te krijgen op hun tegenstanders.

Wii-atleten kunnen een gooi doen naar de gouden medaille in drie speltypes: Single Match (enkele wedstrijd), Circuit en Mission (missie). In het speltype Mission daagt het spel je uit om een taak te vervullen door een specifiek personage te gebruiken tijdens een evenement. In de speltypes Single Match en Circuit kunnen spelers alle personages kiezen en proberen het wereldrecord op hun naam te schrijven.En dan bedoelen we ook echt een 'wereldrecord'. Dankzij de WiiConnect24-functionaliteit kunnen spelers die toegang hebben tot internet zien hoe hun hoogste scores en beste tijden zich verhouden tot die van andere spelers van over de hele wereld. Wie zal de meeste records breken, Mario of Sonic? We krijgen nu eindelijk de kans om het te weten te komen!  • Strijd in 20 olympische evenementen, waaronder schermen, boogschieten, gymnastiek, roeien, tafeltennis, watersport en negen baansportevenementen.

  • Maximaal vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in de speltypes Single Match en Circuit. Stel je eigen verzameling evenementen samen en zie wie als winnaar uit de bus komt.

  • Breng je succes in kaart met WiiConnect24. Spelers kunnen niet alleen de kampioen worden van hun eigen huiskamer, maar ze kunnen ook zien of ze wereldrecordhouder zijn.

  • Ontdek vrij te spelen gebieden met objecten uit de magische werelden van Mario en Sonic. Ook kunnen spelers meer te weten komen over de geschiedenis van de Olympische Spelen met behulp van trivia, quizzen en minigames.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Mario Sonic Op De Olympische Winterspelen
 

Thrustmaster Wii T charge Duo

-Uniek design en verwisselbaar accupack systeem

-Automatisch opladen voor 2 Wiimotes

-2 blauwe LED laadindicatoren

-Inclusief 2 accupacks

€ 19.95

Online bestellen

Gaming
Thrustmaster Wii T charge Duo
 

Nintendo Wii remote

Extra controller voor de Nintendo Wii, deze controller heeft ingebouwde motion sensoren om bewegingen te detecteren.

€ 39.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wii remote
 

Nintendo Wii nunchu

De Nunchuk is een Wii-accessoire die voor extra besturingondersteuning zorgt in spellen die compatibel zijn met de Nunchuk. Door de Nunchuk met de Wii-afstandsbediening te verbinden via een kort snoer kun je profiteren van de extra knoppen, de richtingsstick en meer bewegingsgevoelige besturing.Met de Wii-afstandsbediening in de ene hand en de Nunchuk in de andere zul je op een totaal nieuwe manier je spellen besturen. In The Legend of Zelda: Twilight Princess bijvoorbeeld is de Wii-afstandsbediening je zwaard en de Nunchuk je schild.

€ 19.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wii nunchu
 

Nintendo Dsi Rood

De evolutie van het Nintendo DS-systeem gaat verder met Nintendo DSi. De touchscreen -technologie, Wi-Fi-functionaliteit en stemherkenning van de Nintendo DS en Nintendo DS Lite zijn natuurlijk aanwezig, maar er zijn ook nieuwe functies voor nog meer speelplezier.


Met twee camera's, downloadbare Nintendo DSiWare en de mogelijkheid om je favoriete muziek af te spelen vanaf SD-geheugenkaarten, sluit de Nintendo DSi altijd en overal aan op je persoonlijke wensen. Met twee grotere schermen en ingebouwde internetbrowser in een apparaat dat zelfs nog kleiner is dan de DS Lite, voert de Nintendo DSi draagbaar gamen naar een hoger niveau.

€ 159.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Dsi Rood
 

Nintendo Wiiremmot

Nintendo's Wii MotionPlus herdefinieert spelbesturing door sneller en nauwkeuriger bewegingen weer te geven in een driedimensionale ruimte. De Wii MotionPlus wordt aan het einde van de Wii-afstandsbediening bevestigd. Samen met de versnellingsmeter en de sensorbalk zorgt het accessoire ervoor dat positie en oriëntatie van de arm van de speler uitgebreider wordt gevolgd. Hierdoor genieten spelers een ongekende precisie en worden ze meer dan ooit door het spel meegesleept. Iedere lichte arm- of polsbeweging van de spelers wordt rechtstreeks en exact hetzelfde op het scherm weergegeven, waardoor er een 1:1-reactie in hun spel teweeg wordt gebracht.

€ 49.95

Online bestellen

Gaming
Nintendo Wiiremmot