Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Tbt El901
Indesit H791ix
Lg Mc8088hrs
Lg Mc8088hrs  Kookapparatuur  

LG Duochef combimagnetron in zilver uitvoering. Deze combimagnetron heeft twee ventilatoren in plaats van één.
Gelijkmatig ontdooien en bakken. De LG duochef is de eerste echte combinatieoven. Geen enkele andere oven kan tegelijk met microgolven en met hete lucht verwarmen. Met de LG Duochef komt er een einde aan ongelijk gegaard of ontdooid eten, dankzij het gebruik van twee ventilatoren in plaats van één. Hierdoor zorgt de DuoChef er voor dat voedsel (in tegenstelling tot traditionele combimagnetrons) gelijkmatig wordt ontdooid of gebakken.
Keeping Warm. Een andere handige functie is de Keeping Warm- functie. Hiermee kan een gerecht eenvoudig op een constante temperatuur gehouden worden, terwijl een ander gerecht bereid wordt. Zo komt alles tegelijkertijd warm op tafel.
Bakery Defrost. Daarnaast is het met de DuoChef geen straf meer om brood uit de vriezer te ontdooien. De speciale Bakery Defrost-functie ontdooit brood zodanig dat het niet uitdroogt, zodat het vers van de bakker lijkt te komen!

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Whirlpool Art471 3r

De Whirlpool ART471/3R koelvriescombinatie is geschikt voor inbouw. Deze koelvriescombinatie heeft draagplateaus van onbreekbaar veiligheidsglas, die voorzien zijn van anti-lekranden. Op de stevige extra grote draagplateaus kunnen moeiteloos grote en zware verpakkingen bewaard worden.

€ 399.00

Online bestellen

Inbouwapparatuur
Whirlpool Art471 3r
 

Siemens Ki18ra20

Deze Siemens KI18RA20 koelkast is geschikt voor inbouw. Deze koelkast beschikt over veel verschillende functies, zoals elektronische temperatuurregeling, automatische ontdooiing, superkoelen en antibacteria.


Toon inbouwtekening

€ 449.00

Online bestellen

Inbouwapparatuur

Siemens Ki18ra20
 

Siemens Gi18da50

De Siemens GI18DA50 vriezer beschikt over de Allfrost-techniek, waarmee op alle niveaus kan worden ingevroren. Deze vriezer heeft een bewaartijd van 25 uur bij stroomuitval.


Toon inbouwtekening

€ 549.00

Online bestellen

Inbouwapparatuur

Siemens Gi18da50