Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Philips Hd7995
Philips Hd7995  Keuken  

Tea padholder value pack

Princess 181003
Princess 181003  Kookgerei  

Princess 181003 friteuse van geschuurd roestvrij staal met inhoud van 3 liter (c.a. 650 gr. verse friet). De koelzone voorkomt verbranden van bakresten: beter voor smaak en geur! De 181003 heeft een nauwkeurig regelbare thermostaat (tot 190 ºC) met oververhittingsbeveiliging en indicatielampje. De friteuse is geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. Uitgezonderd het verwarmingselement is alles vaatwasserbestendig.

Vogel`s Efw8245
Vogel`s Efw8245  Beeld en Geluid  

Als u maximale flexibiliteit en veelzijdig kijkplezier belangrijk vindt, kiest u voor de Vogel's 8000 Motion+ EFW 8245. De steun is geschikt voor flatscreens van 26 tot en met 37 inch en heeft een maximaal draaibereik van 150 graden (75 graden naar beide kanten). U kunt de tv zelfs loodrecht op de wand zetten.

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Hirschmann Ghv20m

De GHV20M is een professionele antenneversterker voor het snel aanleggen van een coaxkabel netwerk in uw huis volgens de multi-tap techniek. U legt coaxkabels aan naar maximaal vier kamers en monteert in alle kamers een antenne einddoos op de kabel. Dank zij de hoge versterking van 11 dB per uitgang heeft de signaalverzwakking van de kabel geen invloed op de beeldkwaliteit.
Bruikbaar voor analoge en digitale kabel-TV. Wél bruikbaar voor internet via de kabel en interactieve digitale televisie.

€ 129.95

Online bestellen

Kabels
Hirschmann Ghv20m
 

Hirschmann Zva134

De ZVA134 is een ideale antenneversterker voor het snel aanleggen van een coaxkabel naar een tweede TV, bijvoorbeeld in uw slaapkamer. U plugt de ZVA134 in het Signaal Overname Punt in uw meterkast en verbindt de twee IEC-uitgangen met coaxkabels met uw twee TV's. De twee uitgangen hebben een signaalversterking van 6 dB, zodat u kabels van maximaal 25 meter op de ZVA134 kunt aansluiten.

€ 56.95

Online bestellen

Kabels
Hirschmann Zva134
 

Monstercable Mc350a Coaxkabel 4m

Monstercable 350PCX. Afgeschermde videokabel, lengte 4m, coaxiaal 9,52 plug naar coaxiaal 9,52 plug, vergulde connectors

€ 44.95

Online bestellen

Kabels
Monstercable Mc350a Coaxkabel 4m
 

Electrobot Tv Splitter

2 weg metalen TV splitter.

€ 4.95

Online bestellen

Kabels
Electrobot Tv Splitter
 

Hirschmann Gedu15

De GEDU15 is een antenne aansluitdoos, die u kunt gebruiken als doorlusdoos in installaties met één doorlopende coaxkabel (lustechniek). Te gebruiken voor opbouw en inbouw, voor analoge / digitale kabel-TV en internet via de kabel.

€ 22.95

Online bestellen

Kabels
Hirschmann Gedu15
 

Electrobot Radio Splitter

Metalen 2 weg radio splitter.

€ 4.95

Online bestellen

Kabels
Electrobot Radio Splitter
 

Hirschmann Edc01

De EDC01NL is een antenne aansluitdoos, die u kunt gebruiken als einddoos in installaties met één doorlopende coaxkabel (lustechniek). U kunt deze antenne aansluitdoos ook rechtstreeks op een antenneversterker of een verdeler aansluiten. Te gebruiken voor opbouw en inbouw, analoge / digitale kabel-TV en internet via de kabel.

€ 17.95

Online bestellen

Kabels
Hirschmann Edc01
 

Philips Swv3114s

Bevat een M/M adapter om de installatie te personaliseren, 24 karaats vergulde koperen contacten voor een optimale signaaloverdracht, koperen wapening om te beschermen tegen intereferenties, verbindt de TV met de antenne.

€ 24.95

Online bestellen

Kabels
Philips Swv3114s
 

Hirschmann Pofc70

Hirschmann push on F-connectoren voor CAI of satteliet, 10 stuks.

€ 12.95

Online bestellen

Kabels
Hirschmann Pofc70
 

Hirschmann Ghv20e

De GHV20E is een professionele antenneversterker voor het snel aanleggen van een coaxkabel netwerk in uw huis volgens de doorlus techniek. U legt één rondgaande kabel aan door alle kamers en zet op alle punten waar u een TV-aansluiting nodig heeft een antenne doorlusdoos op de kabel. Op het einde van de kabel monteert u een einddoos. Dank zij de hoge versterking van 21 dB heeft de signaalverzwakking van de kabel geen invloed op de beeldkwaliteit.
Bruikbaar voor analoge en digitale kabel-TV. Niet bruikbaar voor internet via de kabel en interactieve digitale televisie.

€ 99.95

Online bestellen

Kabels
Hirschmann Ghv20e