Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Proline Pjk3
Proline Pjk3  Kookgerei  

Snoerloze waterkoker PJK3 van Proline. Het vermogen is 2200Watt en de PJK3 heeft een inhoud van 1,6 liter.

Sony Bravia Kdl 32ex402
Sony Bravia Kdl 32ex402  Beeld en Geluid  

De Sony Bravia KDL-32EX402 FULL HD LCD Televisie geeft een ultieme entertainment ervaring voor elke huis- en slaapkamer. Deze Sony Bravia Engine 2 HD Televisie heeft een strak ontwerp, multimedia-aansluitingen en digitale Televisie-tuners. U kunt genieten van een hoge beeld- en geluidskwaliteit en dit ontwerp past perfect in elk interieur. Met de 4 HDMI ingangen met CEC kunt u op uw Televisie genieten van films, foto's en muziek.


Deze Sony Bravia KDL-32EX402 heeft bovendien een Eco-flowerlabel Award gewonnen.
Een milieukeurmerk dat door de EU is ingevoerd en dat staat voor groenere milieu vriendelijkere producten die voldoen aan strikte milieu- en prestatie eisen.BRAVIA ENGINE 2

Door toepassing van onze meest innovatieve technologieën zoals intelligente ruisonderdrukking en geavanceerde contrastverbetering (ACE), bouwt BRAVIA ENGINE 2 voort op de kracht van de veelgeprezen BRAVIA ENGINE en voegt er vier nieuwe beeldverwerkingsstadia aan toe. Bovendien verzorgt BRAVIA ENGINE 2 volledig digitale verwerking van standaardsignalen voor vele soorten signalen. Dit levert verbluffend heldere en levensechte kleuren op, in de natuurlijkste schakeringen. Zwartniveaus zijn zo diep en gedetailleerd mogelijk, met een helderheid en contrast dat levendig en zelfverzekerd is.HDMI met CEC (Consumer Electronics Control)

Deze zijn nog eenvoudiger te gebruiken door een nieuw type HDMI-aansluiting die extra communicatiegegevens kan verzenden tussen apparaten. Bijvoorbeeld, HDMI met CEC ondersteunt ‘BRAVIA Theatre Sync’. Hierdoor kunt u alle compatibele apparaten in uw thuisbioscoop synchroniseren met slechts één druk op de knop van uw BRAVIA Theatre Sync-afstandsbediening.High Definition

Dankzij High Definition kunt u genieten van uw home-entertainmentsysteem, in een verbluffende beeld- en geluidskwaliteit. Wanneer u Blu-ray Disc-films bekijkt, waant u zich helemaal in de bioscoop. Dit geldt ook wanneer u uw PLAYSTATION3 aansluit. De personages en scènes komen op uw scherm tot leven. Dit komt allemaal door de extreem hoge resolutie van High Definition Televisie-toestellen, waardoor een ongelooflijk scherp en gedetailleerd beeld ontstaat. Standard Definition-Televisies hebben een resolutie van 720 x 576 pixels. High Definition TV-schermen hebben een veel hogere resolutie, soms wel 1920 x 1080 pixels bij de meer geavanceerde modellen. Kortom: hoe meer pixels, des te beter de resolutie en des te meer details er in de beelden naar voren komen.Lichtsensor

Onze innovatieve omgevingslichtsensor is nu beschikbaar op op geselecteerde BRAVIA-Televisies.
Als de sensor is ingesteld op 'home' meet deze het omgevingslicht in een kamer en past deze de helderheid van het beeld hieraan aan. Als de lichtsensor van de Televisie is ingeschakeld, zorgt dat niet alleen voor een comfortabelere kijkervaring, maar ook voor minder energieverbruik.Live Colour

Dankzij Live Colour zijn de beelden die u op uw BRAVIA-Televisie ziet helder, levendig en realistisch.
Op LCD-schermen zijn rode en groene kleuren lastig te reproduceren. Live Colour verbetert deze kleuren voor een waarheidsgetrouw beeld, zodat u kunt genieten van helderdere, levensechtere beelden, of nu een natuurdocumentaire of de nieuwste Hollywood-film bekijkt.24p True Cinema

In deze modus kunt u films zien die zijn bedoeld voor het grote scherm met 24 frames per seconde. Tot nu toe speelden films thuis altijd sneller af dan in de bioscoop. Wanneer een film op Televisie wordt uitgezonden of op DVD wordt verkocht, moet die van tevoren altijd worden aangepast, zodat de film compatibel is met de PAL-indeling. Films worden namelijk opgenomen met een snelheid van 24 frames per seconde, terwijl een standaardtelevisie films afspeelt met een snelheid van 25 frames per seconde.

Samsung Ce100v w
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Dolce Gusto Lungo

Dolce Gusto Caffè Lungo


Deze heerlijke koffie voor elke dag bied je dat onmiskenbare aroma onder een fluweelachtig "crema"-laagje. In feite is dit een lange espresso. Er loopt meer water door de koffie om je een geurige kop te geven. Of laat het in een mok nog langer duren. Voeg wat melk toe voor een mildere drank.

Pakket bevat 16 capsules

€ 4.69

Online bestellen

Keuken
Dolce Gusto Lungo
 

Krups Xn7106

De Krups XN7106 CitiZ and Milk Nespresso is een retro-modern model met industriële vormgeving uit de nieuwe generatie Nespresso-apparaten. Uitgevoerd in brandweerwagen rood. Met de Aeroccino kunt u melk opwarmen en opkloppen voor een heerlijke cappuccino. Het elegante kleine formaat past in elk interieur.


€ 249.00

Online bestellen

Keuken
Krups Xn7106
 

Philips Hd 7860 67 Senseo Quadrante

Sensationele koffie kent vele vormen. Maak uw koffiemomenten extra speciaal met SENSEO®. De SENSEO® HD7860 Quadrante is nog steeds de gebruiksvriendelijke Philips SENSEO® koffiezetter, maar dan in een nieuw jasje.Sensationele koffie


Het uniek gepatenteerde SENSEO® koffiezetsysteem zorgt elke keer voor de juiste balans van koffie en water. Uitgebreide reeks Douwe Egberts SENSEO® coffee pad-varianten voor iedere smaak en elk moment. Heerlijke SENSEO® schuimlaag op uw koffie bewijst topkwaliteit van Douwe Egberts SENSEO® koffie.


Ultiem gemak


Eén kop SENSEO® koffie in ongeveer 30 seconden en twee koppen in minder dan een minuut. Het extra grote, afneembare waterreservoir (8 koppen) zorgt ervoor dat u minder vaak hoeft bij te vullen.
Auto Off: automatische uitschakeling van de machine na 30 minuten, voor uw gemak en veiligheid.
Instelbare lekbak voor koppen van verschillende formaten.


Inclusief twee exclusieve Senseo kopjes

€ 89.95

Online bestellen

Keuken
Philips Hd 7860 67 Senseo Quadrante
 

Philips Hd7982

XL Waterreservoir Senseo. Een extra grote inhoud van 1,2 liter, u kunt dan 10 kopjes koffie zetten.

€ 14.95

Online bestellen

Keuken
Philips Hd7982
 

Philips Hd7566 20

Elegant Philips HD7566 koffiezetapparaat met Aroma Swirl: een handig mondstuk in de koffiekan dat de koffie roert voor een optimale verspreiding van het aroma door de hele kan. Het verwijderbare filter kan eenvoudig worden schoomgemaakt. De Auto Off functie schakelt de HD7566 automatisch na 2 uur uit.

€ 49.95

Online bestellen

Keuken
Philips Hd7566 20
 

Siemens Tc911p2

De Siemens TC911P2 is niet alleen mooi om te zien maar ook functioneel. De aromabewarende thermokan is geschikt voor 8 grote of 12 kleine kopjes. De TC911P2 garandeert altijd een optimaal aroma en temperatuur dankzij de keuzefunctie halve of volle kan. De afneembare watertank vergemakkkelijkt het vullen. Zodra de koffie klaar is zorgt het Swing-out platform ervoor dat de thermoskan zachtjes naar buiten draait en schakelt de TC911P2 zichzelf uit.

€ 159.00

Online bestellen

Keuken
Siemens Tc911p2
 

Philips Hd7692 90

De Philips HD7692/90 is een fraai koffiezetapparaat van moderne, hoogwaardige materialen.
Met het unieke MyAroma Control persoonlijke koffiezetsysteem wordt uw koffie keer op keer gezet zoals u het wilt. Het afneembare waterreservoir maakt eenvoudig bijvullen mogelijk. Na het koffie zetten schakelt de HD7692 zichzelf automatisch uit.

€ 89.95

Online bestellen

Keuken
Philips Hd7692 90