Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Philips Fc9150 01
Philips Fc9150 01  Huishouden  

Er is geen stofzuiger die nog hygiënischer schoonmaakt!

De Philips FC9150/01 stofzuiger combineert de hoogste zuigkracht ooit (425 W!) met een Super Clean Air HEPA-filter en volledige HEPA-afdichting, voor zorgvuldig schoonmaken en een schone omgevingslucht.

Case Logic Dcb26
Case Logic Dcb26  Accessoires  

3 vakken met ritssluiting voor mediakaarten en batterijen

Antikras nylex binnenmateriaal voor superieure camerabescherming

Afneembare regelbare schouderriem

Stof: Nylon

Formaat/Maat: 7.6 cm x 11.4 cm x 5 cm

Binnenafmetingen: 6.7 cm x 10.8 cm x 3.2 cm

Pioneer Bdp120
Pioneer Bdp120  Beeld en Geluid  

Met zijn slechts 58mm hoogte biedt de glanzende BDP-120 u de nieuwste specificaties: Blu-Ray-Live, volledige ondersteuning voor Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential bitstream-uitgang en decodering en ondersteuning voor AVCHD-discs van uw HD-digicam.Een (inbegrepen) USB-stick van 1GB biedt opslagruimte voor Blu-Ray-Live-materiaal. Gewoon de USB inpluggen in de poort en u kunt aan de slag!Speel uw Blu-ray-films af zonder vertraging; met de Quick Start-optie is uw film heel snel opgestart. Ook uw DVD's en audio CD's worden perfect afgespeeld door deze blu-ray speler.Videosignalen tot 24fps/1080p worden ondersteund, net als 36-bit Deep Colour en x.v.Colour voor heldere, nauwkeurig weergegeven kleuren.Het KURO LINK Video Adjust System past de vooraf ingestelde instellingen van de speler automatisch aan aan het type Pioneer-scherm dat erop wordt aangesloten. Voor andere beeldschermen kunt u gewoon het type scherm selecteren in een lijst om gebruik te maken van de instellingen die onze beeldscherm- en videospecialisten hebben vooropgesteld.Toekomstige firmware-updates kunnen makkelijk geïnstalleerd worden: direct via de USB-poort of CD-R

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Miele G1023scuw

De Miele G1023SCU WIT vaatwasser is geschikt voor onderbouw. Deze vaatwasser heeft 4 speciale programma's. Deze vaatwasser heeft een lange levensduur van gemiddeld 20 jaar.

€ 699.00

Online bestellen

Keuken
Miele G1023scuw
 

Mastrad F77500

Kookwekker. Draai eenvoudig de basis om de tijd in te stellen of de tijdschakelaar. Magnetische steun om te bevestigen aan de muur of op de ijskast.


€ 14.95

Online bestellen

Keuken
Mastrad F77500
 

Siemens Tk911n2 Porsche Design

De Siemens TK911N02 Topline Nespresso machine is het toonbeeld van bedieningsgemak. De TK911N02 is voorzien van een digitaal display, een groot aantal automatische functies zoals temperatuurinstelling, AutoCappuccino-functie (MilkWhirl System): cappuccino- en latte macchiato bereiding d.m.v. 1 druk op de knop en een timer. Vormgegeven door Porsche Design.
Schoonheid gaat hier gepaard met optimale functionaliteit. Speciaal voor de meest veeleisende Nespresso klant.


€ 499.00

Online bestellen

Keuken
Siemens Tk911n2 Porsche Design
 

Delonghi Bar14 12

De Delonghi BAR14 heeft een filterhouder voor losse koffie met aparte filters voor 1en 2 kopjes, een roestvrijstalen boiler met pompdruk van 15 bar. Het cappuccinosysteem op de BAR14 mengt stoom, water en lucht, zorgt voor een rijke schuimlaag voor een perfecte cappuccino.

€ 69.95

Online bestellen

Keuken
Delonghi Bar14 12
 

Magimix M190 Citiz Coffee

De Magimix M190 CitiZ & Co Nespresso is een retro-modern model met industriële vormgeving uit de nieuwe generatie Nespresso-apparaten. Met de CitiZ & Co heeft u 2 Nespresso apparaten in 1. Zowel afzonderlijk te gebruiken als 2 kopjes tegelijkertijd met bijv. 2 verschillende smaken.


€ 329.00

Online bestellen

Keuken
Magimix M190 Citiz Coffee
 

Illy caffe Mie Capsules Cafeinevrij

Cafeïnevrij

Dezelfde smaak en bijzondere aroma’s als de normale branding, maar met een cafeïnepercentage van minder dan 0,05%. Wordt geleverd in blik à 14 capsules.

€ 5.95

Online bestellen

Keuken
Illy caffe Mie Capsules Cafeinevrij