Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Sony Bravia Kdl 46ex500
Sony Bravia Kdl 46ex500  Beeld en Geluid  

De luxe Sony Bravia Engine 3 KDL-46EX500 FULL HD LCD Televisie met Motionflow 100HZ is een kostenbesparende oplossing voor een perfecte beeldweergave. Geniet van films en games in overweldigende Full HD-weergave met vloeiende weergave van sport- en filmbeelden. Met de 4 HDMI ingangen met CEC kunt u alles gemakkelijk aansluiten op uw Televisie en genieten van films, foto's en muziek.


Deze Sony Bravia Engine 3 KDL-46EX500 heeft bovendien een Eco-flowerlabel Award gewonnen.
Een milieukeurmerk dat door de EU is ingevoerd en dat staat voor groenere milieu vriendelijkere producten die voldoen aan strikte milieu- en prestatie eisen.BRAVIA ENGINE 3

De nieuwste BRAVIA ENGINE 3 werkt met de geteste BRAVIA ENGINE-technologie met de voordelen van een nieuwe chipset en beeldverwerkingssoftware. Dankzij deze nieuwe technologie is BRAVIA ENGINE verbeterd, zelfs in vergelijking met de toch al duizelingwekkende prestaties van voorheen:


Contrast.
Meer diepte en helderheid, evenals een nieuwe flitslichtsterktetechnologie om hoge piekhelderheidsniveaus te controleren. Dit levert zelfs in de meest heldere scènes prachtige beelden op.


Kleuren.
De nieuwe kleurenhistogramtechnologie detecteert en optimaliseert de algehele kleurverdeling van elke frame. Deze technologie biedt adembenemende kleuren door in elk frame miljoenen verbeteringen aan te brengen zonder dat u het merkt.


Detail.
Geavanceerde ruisonderdrukking zorgt ervoor dat een BRAVIA elk grassprietje op een voetbalveld weergeeft en u het gevoel geeft dat u er zelf bij bent.Motionflow 100Hz

MotionFlow-technologie verhoogt de vernieuwingssnelheid van standaard 50 Hz tot 100 Hz voor supervloeiende, ultrarealistische beelden. Het maakt 50 unieke frames tussen ieder van de bestaande 50 frames, waardoor de weergegeven frames per seconde in real time worden verdubbeld. Bij Motionflow 100Hz wordt zowel gebruikgemaakt van inhoud die gebaseerd is op film als standaard TV en DVD.DLNA

Om films, muziek en foto's naar uw BRAVIA te streamen vanaf elk compatibel apparaat, zoals een laptop, mobiele telefoon of muziekspeler, waar deze zich ook in huis bevindt.HDMI met CEC (Consumer Electronics Control)

Deze zijn nog eenvoudiger te gebruiken door een nieuw type HDMI-aansluiting die extra communicatiegegevens kan verzenden tussen apparaten. Bijvoorbeeld, HDMI met CEC ondersteunt ‘BRAVIA Theatre Sync’. Hierdoor kunt u alle compatibele apparaten in uw thuisbioscoop synchroniseren met slechts één druk op de knop van uw BRAVIA Theatre Sync-afstandsbediening.Full HD 1080

BRAVIA-installaties met Full HD 1080 zorgen voor een weergave van de maximale HD1080-afbeelding die exact dezelfde is als tijdens de uitzending. Dit maakt het schalen van afbeeldingen die digitaal worden verkleind voor inpassing op televisies met een lagere resolutie overbodig. Standaardtelevisie-uitzendingen hebben een ongekend hoog detailgehalte en ongekend hoge helderheid en met Full HD 1080 is de beeldresolutie vier keer hoger.Lichtsensor

Onze innovatieve omgevingslichtsensor is nu beschikbaar op op geselecteerde BRAVIA-Televisies.
Als de sensor is ingesteld op 'home' meet deze het omgevingslicht in een kamer en past deze de helderheid van het beeld hieraan aan. Als de lichtsensor van de Televisie is ingeschakeld, zorgt dat niet alleen voor een comfortabelere kijkervaring, maar ook voor minder energieverbruik.Live Colour

Dankzij Live Colour zijn de beelden die u op uw BRAVIA-Televisies ziet helder, levendig en realistisch.
Op LCD-schermen zijn rode en groene kleuren lastig te reproduceren. Live Colour verbetert deze kleuren voor een waarheidsgetrouw beeld, zodat u kunt genieten van helderdere, levensechtere beelden, of nu een natuurdocumentaire of de nieuwste Hollywood-film bekijkt.24p True Cinema

In deze modus kunt u films zien die zijn bedoeld voor het grote scherm met 24 frames per seconde. Tot nu toe speelden films thuis altijd sneller af dan in de bioscoop. Wanneer een film op Televisies wordt uitgezonden of op DVD wordt verkocht, moet die van tevoren altijd worden aangepast, zodat de film compatibel is met de PAL-indeling. Films worden namelijk opgenomen met een snelheid van 24 frames per seconde, terwijl een standaardtelevisie films afspeelt met een snelheid van 25 frames per seconde.

Philips Cd2453
Philips Cd2453  Navigatie en Telefoon  

De Philips CD2453 Dect telefoon heeft drie handsets, zodat u in elke kamer draadloos met een eigen handset kunt bellen.


Deze draadloze telefoon beschikt over een geïntegreerd antwoordapparaat, een telefoonboek voor 100 namen en geeft bij de handsfree functie een helder geluid. Daarnaast kunt u altijd zien wie u belt, door de gemakkelijke naam- en nummerherkenning.

Canon Mp980
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Zanussi Zrx307w

De Zanussi ZRX307W koelkast is een barmodel met inhoud van 62 liter. Hoewel deze koelkast een klein model is, kan er nog verassend veel in.

€ 199.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Zanussi Zrx307w
 

Whirlpool Arc7474 1

De Whirlpool ARC7474/1 koelvriescombinatie heeft een antibacterieel luchtfiltersysteem, dat onaangename geurtjes vermindert en bacteriën verwijdert. Door de omkeerbare deuren maakt u in een handomdraai de deuren linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend. De koelvriescombinatie bescikt over diepvriesladen met 70% meer beschikbare ruimte dan normale laden.

€ 449.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Whirlpool Arc7474 1
 

Siemens Kg26vx03

De Siemens KG26VX03 koelvriescombinatie beschikt over Allfrost-techniek, wat invriezen op alle niveaus mogelijk maakt. Verder beschikt deze koelvriescombinatie over het AntiBacteria System. Dit systeem verhindert de groei van bacteriën op de binnenwanden.

€ 344.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Siemens Kg26vx03
 

Liebherr Cunesf3913

De Liebherr CUNESF3913 koelvriescombinatie is een design model, voorzien van No Frost techniek. Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 355 liter.

€ 999.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Liebherr Cunesf3913
 

Lg Gwl227btqv

De LG GWL227BTQV koelvriescombinatie is een side-by-side model. De No Frost zorgt ervoor dat de lucht in het vriezergedeelte droog blijft, waardoor er geen vorming van ijs en rijping is.

€ 1199.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Lg Gwl227btqv
 

Siemens Kg36na93

De Siemens KG36NA93 koelvriescombinatie beschikt over automatische ontdooiing van de koel- en vriesruimte. Verder beschikt deze koelvriescombinatie over Multi-Airflow-Systeem en AntiBacteria System. Dit systeem verhindert de groei van bacteriën op de binnenwanden.

€ 899.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Siemens Kg36na93
 

Bosch Kgv33x47

De Bosch KGV33X47 koelvriescombinatie heeft het vriesgedeelte aan de onderkant. Het vriesgedeelte bestaat uit 3 transparante diepvriesladen.

€ 549.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Bosch Kgv33x47
 

Bosch Kgn34x43

De Bosch KGN34X43 koelvriescombinatie is een vrijstaand model met een deur met RVS look en zilver/metallic zijkanten. Het No-Frost systeem zorgt ervoor dat u deze koelvriescombinatie nooit meer hoeft te ontdooien.

€ 599.00

Online bestellen

Koelen en Vriezen
Bosch Kgn34x43