Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Lg Mc8088hrs
Lg Mc8088hrs  Kookapparatuur  

LG Duochef combimagnetron in zilver uitvoering. Deze combimagnetron heeft twee ventilatoren in plaats van één.
Gelijkmatig ontdooien en bakken. De LG duochef is de eerste echte combinatieoven. Geen enkele andere oven kan tegelijk met microgolven en met hete lucht verwarmen. Met de LG Duochef komt er een einde aan ongelijk gegaard of ontdooid eten, dankzij het gebruik van twee ventilatoren in plaats van één. Hierdoor zorgt de DuoChef er voor dat voedsel (in tegenstelling tot traditionele combimagnetrons) gelijkmatig wordt ontdooid of gebakken.
Keeping Warm. Een andere handige functie is de Keeping Warm- functie. Hiermee kan een gerecht eenvoudig op een constante temperatuur gehouden worden, terwijl een ander gerecht bereid wordt. Zo komt alles tegelijkertijd warm op tafel.
Bakery Defrost. Daarnaast is het met de DuoChef geen straf meer om brood uit de vriezer te ontdooien. De speciale Bakery Defrost-functie ontdooit brood zodanig dat het niet uitdroogt, zodat het vers van de bakker lijkt te komen!

Braun Hlh20 sh2
Panasonic Kxtg8022t
Panasonic Kxtg8022t  Navigatie en Telefoon  

De moderne Panasonic DECT telefoon KX-TG8022 heeft een strakke, fraaie vormgeving en een meer dan complete functionaliteit.

Het grote kleurendisplay (1,4 inch) geeft de informatie helder weer en maakt de bediening zeer eenvoudig, mede door het icoongestuurde menu.

De handset heeft een prima ergonomie. Deze ligt prima in de hand en heeft een uitgekiende luidspreker/microfoon afstand, zodat de gebruiker maximale geluidskwaliteit van zijn gesprekken mag verwachten.


Het telefoonboek bevat 200 posities voor namen en nummers en kan gekopiëerd worden van handset naar handset. Ook is het mogelijk personen uit het telefoonboek in te delen in groepen en elke groep een eigen kleur te geven. Uw toestel heeft dan een andere displaykleur afhankelijk van wie er belt.

Ook het basisstation ziet er prima uit met bedieningstoetsen voor de telefoonbeantwoorder met maximaal 20 minuten opnametijd en een paging toets om de handset op te roepen. De telefoonbeantwoorder kan ook via de handset bediend worden.
Wandmontage van het basisstation is mogelijk.

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.