Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Samsung Rsa1wtvg
Samsung Rsa1wtvg  Koelen en Vriezen  

Deze zuinige A klasse side by side koelkast van SAMSUNG biedt een grote opslagruimte. Voedsel blijft er op de juiste plaats vers met het juiste Design. Bovendien houdt het No Frost-systeem uw producten in de juiste conditie, zonder ijsvorming. Met zijn nieuwe kleur Titanium Silver is deze koelkast van SAMSUNG een blikvanger binnen uw keuken.

Segafredo K s Casa
Segafredo K s Casa  Keuken  

Segafrede Espresso Casa bonen 1 kg inclusief Espresso kop en schotel.

Proline Mdvd62ip
Proline Mdvd62ip  Beeld en Geluid  

Proline micro systeem met 2 x 30 watt vermogen speelt DVD, CD-R/RW en MP3 CD's. Digitale FM radio met 50 voorkeuze zenders. Heeft een USB aansluiting en Apple iPod aansluiting. Inclusief afstandsbediening en iPod adapter.

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Siemens A585 trio

Siemens Gigaset A585 Trio huistelefoon, het toestel met twee handsets voor lange telefoongesprekken en eenvoudig SMS-en, met geïntegreerd antwoordapparaat. De Siemens Gigaset A585 Trio is een intelligent toestel waarmee u urenlang comfortabel kunt telefoneren. Dankzij de drie handsets kunt u op drie plekken tegelijk telefoneren, en de handsfree-functie biedt u hierbij nog meer vrijheid. Profiteer van de lange gesprekstijd van 25 uur en de standby-tijd van 210 uur. Met High Sound Performance is de geluidskwaliteit van uw gesprekken altijd uitstekend, ook als u de handsfree-functie gebruikt. Dankzij het geïntegreerde antwoordapparaat met een opslagcapaciteit van 25 minuten hoeft u geen bericht meer te missen. Als u snel een kort berichtje naar familie of vrienden wilt sturen, kunt u de SMS-functie van de Gigaset A585 Trio gebruiken. Deze stijlvolle telefoon in piano black bespaart zelfs energie dankzij de ECO DECT-technologie.

€ 89.95

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Siemens A585 trio
 

Siemens Gigaset A585 Duo

Siemens Gigigaset A585 Duo is het toestel met twee handsets voor lange telefoongesprekken en eenvoudig SMS-en, met geïntegreerd antwoordapparaat. De Siemens Gigaset A585 Duo is een intelligent toestel waarmee u urenlang comfortabel kunt telefoneren. Dankzij de twee handsets kunt u op twee plekken tegelijk telefoneren, en de handsfree-functie biedt u hierbij nog meer vrijheid. Profiteer van de lange gesprekstijd van 25 uur en de standby-tijd van 210 uur. Met High Sound Performance™ is de geluidskwaliteit van uw gesprekken altijd uitstekend, ook als u de handsfree-functie gebruikt. Dankzij het geïntegreerde antwoordapparaat met een opslagcapaciteit van 25 minuten hoeft u geen bericht meer te missen. Als u snel een kort berichtje naar familie of vrienden wilt sturen, kunt u de SMS¹-functie van de Gigaset A585 Duo gebruiken. Deze stijlvolle telefoon in piano black bespaart zelfs energie dankzij de ECO DECT-technologie.

€ 69.95

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Siemens Gigaset A585 Duo
 

Philips Id5551

Als u schoonheid zoekt, zal de ID555 u zeker bekoren. De elegante, platte belijning en het zuivere geluid van deze telefoon uit onze Designcollectie zijn een lust voor oog en oor. De ID555 voelt zich zelfs in het exclusiefste interieur perfect thuis.

€ 89.95

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Philips Id5551
 

Garmin Zumo660

De zmo 660 is de laatste uitbreiding in de Garmin zmo familie van motorfietsnavigators. In tegenstelling tot z’n voorgangers beschikt dit toestel over slechts één toets, de aan-uit knop. De bediening geschiedt verder op het heldere, handschoen-vriendelijke aanraakscherm met een diagonaal van bijna 11 centimeter.De robuuste behuizing is waterbestendig volgens IPX-7 norm en bestand tegen (gelekte) brandstof en UV straling.Ook deze zmo versie is voorzien van Bluetooth draadloze technologie.De zmo 660 is af-fabriek voorzien van de CityNavigator NT kaart voor Europa.

€ 499.00

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Garmin Zumo660
 

Panasonic Kxtg8022t

De moderne Panasonic DECT telefoon KX-TG8022 heeft een strakke, fraaie vormgeving en een meer dan complete functionaliteit.

Het grote kleurendisplay (1,4 inch) geeft de informatie helder weer en maakt de bediening zeer eenvoudig, mede door het icoongestuurde menu.

De handset heeft een prima ergonomie. Deze ligt prima in de hand en heeft een uitgekiende luidspreker/microfoon afstand, zodat de gebruiker maximale geluidskwaliteit van zijn gesprekken mag verwachten.


Het telefoonboek bevat 200 posities voor namen en nummers en kan gekopiëerd worden van handset naar handset. Ook is het mogelijk personen uit het telefoonboek in te delen in groepen en elke groep een eigen kleur te geven. Uw toestel heeft dan een andere displaykleur afhankelijk van wie er belt.

Ook het basisstation ziet er prima uit met bedieningstoetsen voor de telefoonbeantwoorder met maximaal 20 minuten opnametijd en een paging toets om de handset op te roepen. De telefoonbeantwoorder kan ook via de handset bediend worden.
Wandmontage van het basisstation is mogelijk.

€ 89.95

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Panasonic Kxtg8022t
 

Siemens C470 duo

De Gigaset C470 is een draadloos designtoestel dat speciaal ontworpen is voor iedereen die van lange, comfortabele gesprekken houdt. De slanke, ergonomische handset ligt lekker in de hand en maakt zelfs de langste gesprekken tot een plezierige ervaring. Dankzij de verbluffende batterijcapaciteit en een gesprekstijd van maar liefst 12 uur kun je onbeperkt met vrienden en familie bellen. De Gigaset C470 zit ook vol met handige functies die allemaal via het verlichte kleurendisplay toegankelijk zijn. Gebruik de handsfree-functie met fantastische geluidkwaliteit terwijl u andere dingen in huis doet of stuur een SMS³-bericht als je eventjes geen tijd heeft om te praten.

€ 119.95

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Siemens C470 duo
 

Philips Id5552

Als u schoonheid zoekt, zal de ID555 u zeker bekoren. De elegante, platte belijning en het zuivere geluid van deze telefoon uit onze Designcollectie zijn een lust voor oog en oor. De ID555 voelt zich zelfs in het exclusiefste interieur perfect thuis.

€ 139.95

Online bestellen

Navigatie en Telefoon
Philips Id5552