Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Nintendo Dsi Lichtblauw
Nintendo Dsi Lichtblauw  Gaming  

De evolutie van het Nintendo DS-systeem gaat verder met Nintendo DSi. De touchscreen -technologie, Wi-Fi-functionaliteit en stemherkenning van de Nintendo DS en Nintendo DS Lite zijn natuurlijk aanwezig, maar er zijn ook nieuwe functies voor nog meer speelplezier.


Met twee camera's, downloadbare Nintendo DSiWare en de mogelijkheid om je favoriete muziek af te spelen vanaf SD-geheugenkaarten, sluit de Nintendo DSi altijd en overal aan op je persoonlijke wensen. Met twee grotere schermen en ingebouwde internetbrowser in een apparaat dat zelfs nog kleiner is dan de DS Lite, voert de Nintendo DSi draagbaar gamen naar een hoger niveau.

Hxsu016da Zwart
Hxsu016da Zwart  Computer en Gaming  

Samsung HXSU016DA zeer compacte 1,8" externe portable 160 GB harddisk. Uniek zwart design. Slechts 6 cm breed en 8 cm lang. Door middel van USB kabel aan te sluiten, geen aparte voeding nodig.

Tefal Ov1851
Tefal Ov1851  Kookapparatuur  

Tefal OV1851 mini oven met 2 functies: oven en grill. Compacte afmetingen én grote inhoud van 18 liter. Geschikt voor ovale ovenschotels tot 33 cm / overige bakvormen ø 28 cm. Rooster is op 2 posities te plaatsen.

Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Sony Nwzb142p

Ultracompacte Walkman® mp3-speler van 2 GB (500 nummers) met Bass Boost, ZAPPIN™ (nummers zoeken) en rechtstreekse USB-verbinding. Snel opladen in 3 minuten en batterijlevensduur van18 uur.

€ 39.95

Online bestellen

Personal audio
Sony Nwzb142p
 

Philips Az1880

Wilt u uw favoriete nummers van uw draagbare muziekspeler op volle kracht beluisteren? Dat kan, met de directe weergave vanaf USB van de Philips AZ1880 CD-soundmachine! Dankzij de handige functie voor digitaal opnemen hebt u zelfs geen PC nodig.Geniet direct van MP3/WMA-muziek op uw draagbare USB-apparaten

hoeft slechts het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw Philips HiFi-systeem. Uw digitale muziek wordt rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluitenBass Reflex-luidsprekers voor een krachtig, diep geluid

Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een diepe bas. Het verschil met conventionele luidsprekers is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepe, gecontroleerde bas en minder vervorming. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kunt u optimaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

€ 129.00

Online bestellen

Personal audio
Philips Az1880
 

Apple Mb770g a

Laat u meevoeren door de prestaties en het gemak van de indrukwekkende Apple MB770G/A koptelefoon met oordopjes, plus het comfort van bediening op afstand. U hoeft uw iPod niet eens meer uit uw zak te halen.

Muziek/video met een enkele beweging afspelen of pauzeren
Springen naar vorige of volgende nummer
Spraakmemo's opnemen met de ingebouwde microfoon.De afstandsbediening en microfoon worden uitsluitend ondersteund door iPod nano (vierde en vijfde generatie), iPod classic (120 GB/160 GB) en iPod classic (tweede generatie) en de iPhone 3GS. De afstandsbediening wordt ondersteund door iPod shuffle (derde generatie). Audio wordt ondersteund door alle iPod-modellen.

€ 24.95

Online bestellen

Personal audio
Apple Mb770g a
 

Sennheiser Rs120

Draadloze hoofdtelefoon van Sennheiser. De Sennheiser RS120 heeft een bereik tot 100 meter, een superieure HiFi geluidskwaliteit en een ingebouwde volumeregeling.

€ 99.95

Online bestellen

Personal audio
Sennheiser Rs120
 

Jvc Kdr401

De Front USB en AUX maken het heel eenvoudig digitale audiospelers, USB geheugens en andere externe componenten aan te sluiten om te genieten van uw favoriete muziek. Met de menutoets en volumeknop kunt u snel nummers opzoeken. Geniet van uitstekend geluid met de 24-bits DAC en MOS-FET eindversterker. Verder kunt u het geluid naar smaak instellen met de 3-bands parametrische iEQ.

€ 119.00

Online bestellen

Personal audio
Jvc Kdr401
 

Sony Zsps20

CD-speler/radio met LCD-scherm, USB plug and play en afspelen van mp3.

€ 119.00

Online bestellen

Personal audio
Sony Zsps20