Online Winkels - Webwinkels overzicht

Alle webwinkels bijelkaar. Online winkels laat u producten online vergelijken.

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
 

Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk

Sony Mdre10lpy
Sony Mdre10lpy  Personal audio  

De Sony MDR-E10 is verkrijgbaar in 4 kleuren zodat u de kleur kunt kiezen die past bij uw audiospeler. Inclusief 2 sets oorschelpen.

Krups Yx103301
Whirlpool Wh3612
Lees meer Online Winkels - Webwinkel prijzen vergelijk
 

Online Winkels

Welkom bij Online Winkels

Op deze website kunt u alle producten van bekende online winkels vinden en vergelijken.

Hieronder kunt u zoeken in de producten van online winkels.

Proline Sm21s

Het Proline SM21S tosti apparaat is geschikt voor het maken van 2 tosti's tegelijk. De platen zijn uitneembaar en voorzien van een anti-aanbaklaag. DE SM21S wordt geleverd inclusief wafelplaten voor Belgische wafels.

€ 24.95

Online bestellen

Voedselbereiding
Proline Sm21s
 

Princess 2319

Princess 142319 design broodrooster voor twee sneetjes brood, gemaakt van hoogwaardige materialen met een fraaie silverspray-afwerking. De 142319 is compleet met tostitangen en een rekje voor broodjes. Met extra brede broodsleuf (38 mm), temperatuursensor, bruiningsregelaar, stopknop, opwarmfunctie, knop voor diepvriesbrood, extra hoge broodlift en automatisch centreringsmechanisme.

€ 24.95

Online bestellen

Voedselbereiding
Princess 2319
 

Tefal Sw3705

4-in-1 apparaat van Tefal met handig draaisysteem. Verwisselbare tosti-, wafel-, poffertjes- en grillplaten met anti-aanbaklaag. Noem iets dat de Snack 'n Clean niet maakt! Poffertjes, hamburgers, panini's, tosti's en wafels: niets is te veel voor dit handige apparaat. Poffertjes en wafels worden aan beide zijden even mooi bruin dankzij het handige draaisysteem. Makkelijk schoonmaken: vaatwasmachinebestendig m.u.v. het verwarmingselement.

€ 69.95

Online bestellen

Voedselbereiding
Tefal Sw3705
 

Princess 162249

Combinatie van een raclette-, gourmet- & grillset in één. Op de afneembare ovale grillplaat met antiaanbaklaag kunnen vlees, vis en groenten gegrild worden. Gezond en mager, want boter of olie is niet nodig! De plaat heeft royale afmetingen van 40 bij 30 cm. Daarnaast is de plaat voorzien van een rond vlak om een ei of pannenkoek te kunnen bakken. In de pannetjes kunnen verschillende originele Zwitserse raclettegerechten bereid worden. De pannetjes zijn voorzien van een antiaanbaklaag en koel blijvende handgrepen. De pannetjes kunnen ook op de grillplaat geplaatst worden om bijvoorbeeld sausjes op te warmen. De grill heeft een aan-/uitschakelaar met indicatielampje en de grillplaat is vaatwasmachinebestendig.

€ 34.95

Online bestellen

Voedselbereiding
Princess 162249
 

Philips Hd2626 20

Philips HD2626/20 broodrooster met sleuven van instelbare breedte en bruiningsfunctie voor perfect geroosterd brood.
Dikke of dunne sneetjes, het resultaat is altijd gelijkmatig goudbruin. Handige ontdooi- en opwarmfunctie en de HD2626/20 is veilig in gebruik dankzij de liftfunctie en coolwall-behuizing.

€ 54.95

Online bestellen

Voedselbereiding
Philips Hd2626 20